Cautare

19132 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (6.45 secunde)
Grupul parlamentarilor liberali, printre care si senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, ca si coinitiatori si semnatari ai pachetului de legi, anunta ca vor depune astazi, 12 februarie a.c., in Camera Deputatilor, un pachet de legi propriu, privind siguranta nationala.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici. "Am finalizat Legea privind statutul ofiterilor de informatii.
Capitala Angliei va gazdui astazi ceremonia de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv al anului. Tara noastra este prezenta in competitie cu 103 sportivi, iar Nadia Comaneci spera sa ne clasam in primele zece natiuni la numarul de medalii.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
Bogdan Tiberiu Iacob) Scriam acum citeva luni ca prin nominalizarea lui MRU la guvern, SIE a luat un avans spectaculos in fata marelui rival SRI, iar serviciul pastorit de Maior nu a intirziat sa dea anumite semnale de nemultumire.
Rasturnare de situatie. ... Aventura prin care au trecut in perioada Sarbatorilor de Iarna calaraseanca Steluta Ivanciu si bacauanul Codrin Adrian Stan intrece orice imaginatie si poate fi subiectul unui film ce ar ajunge sa castige fara prea mari emotii cele mai importante premii cinematografice.
Pe 22 decembrie 1989, o retea secreta de rezistenta a PCR a deschis focul (I) (Autor:Sebastian Rusu) Istoricul Constantin Corneanu a declarat pentru Jurnalistii.ro ca anumiti cetateni considera ca Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit pe parcursul tranzitiei dificile la democratie si la economia de piata din ultimii 28 de ani, vinovata de esecul unei societati si implicit a unui sistem politic.
Comisia de ancheta privind afacerile Daimler in Romania, aprobata marti de Biroul Permanent, a fost eliminata de pe ordinea de zi a plenului, care trebuia sa o valideze, cu 59 de voturi ale PD-L, UNPR si UDMR, reprezentantii puterii motivand ca o astfel de initiativa ar arunca in derizoriu activitatea Senatului.
FARCAS) (Continuare) Art Campbel, plecand de la presupunerea ca prabusirea a avut totusi loc in campia San Agustin, s-a gandit ca este imposibil ca in acel loc sa nu fi ramas si unele fragmente care n-au fost stranse.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Adoptiile in Romania. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Discutiile privind adoptiile in Romania au fost variate si chiar aprinse, de multe ori.
Obiecte uitate de extraterestri? ... FARCAS) In 1973, in inima Transilvaniei, in apropierea orasului Aiud, muncitorii care extrageau nisip dintr-o cariera, nu departe de raul Mures, au gasit 3 obiecte, impachetate ca intr-o coaja, sub un strat gros de 10 metri de nisip pietrificat.
Iulia Ionescu, eleva disparuta din Capitala, este cautata de Politie in toata tara.
Elisabeta Carpaci, o fetita romanca de 13 ani, este cautata de peste o saptamana de familie, in Austria. ... Polițistii din Austria au precizat ca nu exista inca informatii despre locul in care se afla fetița de 13 ani. Elisabeta Carpaci a disparut in Austria pe 1 aprilie.
Deputatul Victor Surdu a murit astazi, la 63 de ani, in locuinta lui, din cauza unui cancer pancreatic. In urma cu doua saptamani, el a fost la spitalul "Sf. ... Deputatul social-democrat Victor Surdu, seful Departamentului de agricultura al PSD, a acordat in luna martie un interviu agentiei Agerpres.
Un proiect de act normativ prevede ca Finantele pot sa verifice cati bani au in banci persoanele fizice, iar, daca au cheltuieli mai mari decat veniturile declarate, atunci e rost de... evaziune fiscala Manelisti, interpreti de muzica populara, afaceristi cu firme pe pierdere de ani buni, profesori meditatori, feriti-va!
Zece ponturi pentru elevi De la cunoscutul Google Translate si pana la crearea de site-uri web pentru proiectele cu colegii, elevii isi pot usura procesul de invatare daca stiu bine sa foloseasca motorul de cautare. Elevii au revenit pe bancile scolii dupa vacanta de vara.
FARCAS) Timp de mai multe decenii, autoritatile din Germania au declarat, in mod repetat, ca guvernele si armata germana nu au avut niciodata vreun interes privind investigarea sau studierea obiectelor zburatoare neidentificate (OZN-uri) si nu s-au efectuat niciodata cercetari privind acest fenomen. De pilda, in 2008, Dr.
OZN prabusit in Rusia? ... FARCAS) In precedentele doua articole, ne-am referit la filme cu extraterestri si autopsii. E pacat sa nu amintim, alaturi de ele, si de un faimos caz rusesc. In decembrie 1991, Uniunea Sovietica disparea.
Presedintele PROPACT 2005 sustine ca subventiile pentru culturile agricole de toamna sunt prea mici, in conditiile in care toate lucrarile pentru un hectar de grau sau de porumb ajung la o suma de aproximativ 1.400-1.600 de lei.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
google-analytics.com